shapka_top.jpg

Ремонт напівпричепів СТО Бровари

Ремонт напівпричепів СТО БровариВантажна техніка, в тому числі причепи та напівпричепи вантажні, потребують якісного обслуговування і ремонту. Де надають такі послуги, можемо підказати Вам ми. Наше підприємство займається ремонтами вантажівок і всього, що до них чіпляється. Ми здійснюємо ремонт напівпричепів. СТО Бровари – те місце, де Вам завжди будуть раді, і де Вам обов'язково допоможуть.

Наша станція обслуговування має все необхідне для ремонту напівпричепів. СТО (Бровари) займає досить велику площу, завдяки чому має власну стоянку і просторі бокси для ремонтних робіт. Вантажівку не можна відбуксирувати на звичайне СТО та залишити там на ремонт. Вантажний транспорт і причепи до нього відрізняються великою габаритністю, а тому займатися їх обслуговуванням кожне, перше узяте СТО не може з об'єктивних причин. Ми спеціалізуємося на обслуговуванні саме вантажного транспорту, а тому подбали про все. Звернувшись до нас з питань ремонту напівпричепів (СТО Бровари), Ви можете бути спокійні абсолютно. Техніка Ваша знаходиться в хороших умовах і в надійних руках.

Цікавить ремонт напівпричепів? СТО Бровари «КИМА» - те місце, де Вам обов'язково допоможуть з цим.

Наше підприємство готове зустріти радо кожного, хто до нас звернеться. У нас є чотири великих бокси для проведення діагностики транспортних засобів та їх ремонту. Тобто, майстри наші мають можливість працювати відразу з декількома транспортними засобами. Це дозволяє нам робити все швидко, без зволікань. Ремонт напівпричепів (СТО Бровари) потребує мінімум часу. Але, звичайно ж, все залежить від складності поломки і об’ємів роботи.

Телефонуйте нам, приїжджайте до нас, якщо раптом знадобився ремонт напівпричепів (СТО Бровари).