shapka_top.jpg

Вантажівка ремонт Бровари

Вантажівка (ремонт Бровари), або будь-який інший вантажний транспорт, який потребує ремонту, не може виконувати свої природні функції - перевезення вантажів або пасажирів. Найчастіше ламається ходова частина такого виду автомобіля, або ж пробиваються колеса під дією ваги і гострого предмета на дорозі. Так як на сьогоднішній день багато автомобілістів потребують серйозного ремонту своїх авто через аварії, підприємство "Кіма" в Броварах, пропонує обслуговування і ремонтні роботи Вашого автомобіля. Потрібно полагодити вантажівку (ремонт Бровари)? У Вас виникли непередбачені неполадки або у Вас пробито колесо?

"Кіма" - це висококваліфіковані співробітники СТО, які займуться ремонтом Вашого вантажного автотранспорту. Ми спеціалізуємося на ремонті габаритних авто, вантажівок (ремонт Бровари), причепів і напівпричепів, автобусів і т.д. Якщо Ваша вантажівка потребує діагностики та ремонту ходової частини, гальм, коліс або заміні шин - зверніться до нас. Ми знаходимося недалеко від Києва і обслуговуємо кожного, хто в цьому реадльно потребує.

Вантажівка (ремонт Бровари), яка потрапила в аварію або постраждала від інших механічних пошкоджень, потребує ретельного огляду та діагностики. Ви не повинні пересуватися і, тим більше, перевозити людей або вантаж на несправному авто. Ви можете отримати штраф або того гірше, потрапити в аварію. Якщо Ви не бажаєте таких наслідків, краще вже зараз пригнати Вашу вантажівку на ремонт в Бровари до нас.

"Кіма" є професіональними співробітниками СТО, це автослюсарі вищої категорії, які не тільки зроблять аналіз запчастин, а й полагодять Вашу вантажівку (ремонт Бровари).