shapka_top.jpg

Ремонт КПП вантажних автомобілів

Ремонт КПП вантажних автомобілівРемонт КПП вантажних автомобілів в Броварах пропонує здійснити компанія «Кіма». У нас Ви зможете відремонтувати всю ходову частину автомобіля і абсолютно спокійно їздити далі на своїй вантажівці або фурі. У таких габаритних авто найважливішим елементом є коробка перемикання передач, ще по іншому - КПП. Цей механізм перемикає елемент ходових коліс, що крутиться, саме він дозволяє авто уповільнити хід на небезпечних ділянках дороги або на різких поворотах. Виконайте завбачливо ремонт КПП вантажних автомобілів, щоб бути завжди готовими до будь-якого тривалого відрядження.

Часті і тривалі подорожі на фурах - це частина чийогось життя, і люди цим заробляють кошти для життя. Однак, бути водієм фури досить складно, особливо, якщо Ви все життя водили тільки легковий транспорт. Потрібен ремонт КПП вантажних автомобілів, дуже терміново?

Якщо Ви часто буваєте в Броварському районі, то Вам би не склало особливих труднощів заїхати до нас, щоб майстри нашого СТО оглянули Вашу КПП і полагодили її. Якщо у Вас не працюють або «заїдають» якісь передачі, Вам потрібно терміново замовляти у нас ремонт КПП вантажних автомобілів, так як Вам потрібно адекватно керувати таким серйозним транспортом. За кермом не кожен може їздити, тим більше, на фурі, так що не варто нехтувати плановими оглядами автомобіля і лагодженням несправностей. Не робіть ремонт самостійно, так як робочі деталі фури або вантажівки значно відрізняються від легковика. Цікавить якісний ремонт КПП вантажних автомобілів?

Ви напевно бачили сайт нашого СТО та цікавилися нашими послугами. Живете в Броварах? Недалеко є «Кіма», де Вас обслужать і здійснять ремонт КПП вантажних автомобілів.