shapka_top.jpg

Ціни на ремонт вантажних автомобілів

Ціни на ремонт вантажних автомобілівЦіни на ремонт вантажних автомобілів на фірмі «Кіма» є одними з найбільш прийнятних в Києві та Київській області. Тут Ви зможете запросто полагодити все, що потрібно, включаючи КПП. У нас можливі знижки на послуги постійним клієнтам, також Ви зможете скористатися послугами парковки і автомийки. У нас завжди обслуговується вантажний транспорт різних фірм, тому, наші майстри вже не вперше стикаються з серйозними поломками, так що Ваша проблема не є особливим винятком. Хочете дізнатися, які у нас ціни на ремонт вантажних автомобілів?

Можете бути повністю впевненими, що у нас найдемократичніші і прийнятні ціни в Києві. Якщо Ви проживаєте в Броварах, то Вам було б дуже добре обслуговуватися саме у нас. Такі ціни на ремонт вантажних автомобілів напевно, Ви не зустрінете ніде.

У Києві є маса СТО, які пропонують ремонт легкових авто. Але не кожне СТО може запропонувати умови для вантажних авто або фур, так як для цього потрібні спеціальні інструменти і габарити станції. У нас в Броварах є все необхідне для того, щоб якісно надати Вам послуги ремонту. І ціни на ремонт вантажних автомобілів у нас не такі вже й великі. Якщо у Вас не працює КПП або якась із важливих і частовикористовуваних передач, звертайтеся до нас. Вас чекає мийка, стоянка і хороший ремонт. Так що, якщо Ви давно вже хотіли помити свою вантажну машину і знайти місце для її паркування, приїжджайте в «Кіму». Тут також непогані ціни на ремонт вантажних автомобілів, і Ви зможете порадити такий якісний сервіс своїм колегам по роботі.

Надійний, якісний сервіс, кращі майстри і ціни на ремонт вантажних автомобілів запропонує Вам «Кіма».