shapka_top.jpg

Кузовний ремонт тягачів

Кузовний ремонт тягачівТак як вантажні автомобілі піддають перевищенням навантаження на постійній основі, вони частіше ламаються і запчастини до них зношуються. Вам більше не знадобитися турбуватися про кузовному ремонті тягачів після того, як він деформується під високим навантаженням, так як компанія «КИМА» завжди поруч. Якщо Ви помічаєте зміни в роботі транспортного засобу, необхідно негайно звернутися на СТО, де спеціально навчені фахівці зможуть забезпечити машині ретельну діагностику, своєчасний ремонт кузовний. Тягачі також можуть залишитися на нашій стоянці в разі необхідності, а наші вільні автомобілі можна використовувати в рамках транспортно-експедиційних послуг.

Починаючи з 2002-го року приватне підприємство «КИМА» надає кузовний ремонт тягачів як для приватних клієнтів, так і корпоративних. Ви можете покластися на досвід нашої команди і не турбуватися про просте вантажівки, так як робота СТО оптимізована максимально зручно для компаній з транспортування вантажів і логістичних послуг.

СТО має власний офіційний сайт, де кожен бажаючий може ознайомитися з переліком доступних послуг і деталями таких робіт, як кузовний ремонт. Щоб Ваш тягач не попадав в аварійні ситуації, рекомендуємо звертатися до фахівців на діагностику на постійній основі. На вигідних умовах Ви можете забезпечити собі регулярні перевірки транспорту перед виїздом прямо під Києвом. Щоб замовити послуги кузовного ремонту тягача, потрібно лише зв'язатися з нами в телефонному режимі. Набирайте номер, який вказаний на офіційному сайті підприємства.

На сьогоднішній день СТО в Києві користується великою популярністю серед компаній-перевізників, так як наш кузовний ремонт тягачів відповідає всім вимогам клієнтів. Рекомендуємо відвідати наш заклад і скористатися ремонтними послугами на спеціальному СТО виключно для вантажного транспорту.