shapka_top.jpg

Ремонт сідельних тягачів

Ремонт сідельних тягачівПідприємство славиться не тільки ремонтом сідельних тягачів, але також і іншими затребуваними послугами. Автомийка, стоянка та інші послуги СТО - не останні види робіт, які Ви можете отримати на території підприємства. Також ми пропонуємо транспортно-експедиційні послуги по всій Україні в разі, якщо ремонт Вашого сідельного тягача затягнувся і вивів необхідний транспортний засіб з роботи. Вам потрібно лише зателефонувати за номером, який відразу ж зв'яже Вас з представником необхідного відділу.

У стінах нашого СТО Ви завжди можете отримати якісний і швидкий ремонт сідельних тягачів. Для Вашої зручності на офіційному сайті компанії «КИМА» розміщені номери телефонів всіх відділів, послуги яких можуть Вам знадобитися. Телефонуйте відразу в той відділ, який необхідний саме Вам, щоб швидко записатися на ремонтні послуги.

З кожним роком потреба у швидкій доставці товарів і транспортуванні вантажів тільки зростає, а навантаження на логістичні та транспортні компанії підвищується. Через це автомобіль швидко зношується і стає аварійним. Це може виправити своєчасний ремонт сідельного тягача. Ви можете вибрати надійного партнера, на якого завжди можна покластися в разі поломки для швидкої діагностики і ремонту сідельного тягача за вигідною вартості. Саме цим підприємством є компанія «КИМА». Ми надаємо широкий комплекс послуг як для великих, так і маленьких компаній, які потребують підтримки свого транспорту.

Починаючи з 2002-го року компанія «КИМА» надає ремонт сідельних тягачів та іншої транспортної техніки на території СТО під Києвом. Якщо у Вас є власний автопарк або пара автомобілів для доставки і транспортування вантажів, звертайтеся до нас за номером, який вказаний на нашому сайті.