shapka_top.jpg

Ремонт тягачів і напівпричепів

Ремонт тягачів і напівпричепівЗ кожним роком вимоги до логістичних та транспортним компаніям ростуть. Це обумовлено високим попитом на послуги перевізників, так як товари потрібні великій кількості споживачів, а компанії і виробництва потребують сировину та обладнанні. На сьогоднішній день Вам не потрібно шукати, де зробити ремонт тягача або напівпричепа з Вашого автопарку, так як компанія «КИМА» завжди може надати допомогу. У нашому СТО працюють досвідчені фахівці, які не тільки проводять ретельну діагностику, але також швидко проводять повний комплекс робіт в рамках ремонту напівпричепа або тягача. Вам не потрібно шукати спеціалізовані сервіси, які зможуть прийняти великогабаритний транспорт або нададуть необхідні запчастини - все це можливо з компанією «КИМА».

У сучасному СТО під Києвом нададуть якісної і недорогий ремонт тягачів і напівпричепів. Специфікою нашого сервісу є обслуговування виключно вантажного транспорту, який так часто піддається підвищеним навантаженням.

Наше підприємство має власний онлайн ресурс, де ми регулярно розміщуємо актуальну інформацію про наші послуги, в список яких входить і ремонт тягачів. Напівпричепи також обслуговує наша команда фахівців в терміновому порядку, якщо того вимагає ситуація. Зверніть увагу і на перелік інших послуг, які пропонує підприємство. Ви можете покластися на наш досвід в експедиційних послугах, автомийці або просто безпечної стоянці. Вартість ремонту тягача або напівпричепа, а також інших доступних видів робіт вказана на офіційному сайті компанії.

Якщо у Вашому автопарку немає хорошого сервісу по діагностиці, звертайтеся на підприємство «КИМА», яке завжди надасть ремонт тягачів і напівпричепів. У Вас є можливість укласти вигідну співпрацю для того, щоб н регулярній основі моніторити стан свого транспорту і не допускати поломок і простою.