shapka_top.jpg

СТО фур Бровари

СТО фур БровариРемонт автомобіля – це досить складний захід. Звичайно, автомобілі бувають різні, поломки бувають різні, життєві обставини бувають різні. І все ж, краще не займатися ремонтами самостійно, якщо Ви не є автомеханіком. Краще довірити усунення неполадок фахівцям. Стосується це будь-якого авто, вантажівок і поготів. Вантажівка – машина величезна, машина робоча. Якщо зламалася вантажівка, краще відразу відправити її на спеціалізовану станцію ТО. У кожному місті така, мабуть, є. У Броварах це СТО фур «КИМА».

Людина, що довгий час їздить, працює на вантажівці, напевно навчиться деякі дрібні неполадки усувати самостійно. Але є такі поломки, які не під силу звичайному водієві. І тоді на допомогу прийде СТО фур (Бровари). Наша станція обслуговує вантажний автотранспорт, спеціалізується на ремонтах такого, а тому має в наявності все, що для цього необхідно. У нас велика територія, велика стоянка, великі бокси для ремонту. Також на нашому СТО фур Бровари працює автомийка, здатна обслужити габаритні транспортні засоби.

Якщо потрібно помити або відремонтувати вантажівку,
зверніться на СТО фур (Бровари) «КИМА».

Наша станція знаходиться недалеко від Києва. Тому ми запрошуємо не лише автовласників з Броварів, але також київських автовласників. У столиці самій знайти СТО з такими можливостями, такої спеціалізації, мабуть, буде не просто. Також наше СТО фур (Бровари) з радістю допоможе тим далекобійникам, яких поломка фури наздогнала в дорозі. Приїжджайте до нас всі, кому потрібен плановий або терміновий ремонт.

Не знаєте, де відремонтувати вантажівку? Наше СТО фур (Бровари) завжди готове прийти на допомогу!