shapka_top.jpg

СТО тягачів

СТО тягачів

Будь-який автомобіль, навіть найнадійніший, схильний до певного зносу і з часом може отримати несправності. Але якщо мова йде про великі автомобілі і вантажівки, то подібне негативний вплив може зрости в кілька разів, що зобов'язує ретельніше і часто проводити їх технічну діагностику і при необхідності ремонт. Саме для таких завдань і існує СТО тягачів.

Наша компанія спеціалізується на великих вантажоперевезеннях і має свій автопарк, а для його обслуговування було створено СТО тягачів і парковка великих автомобілів. Але ми також пропонуємо дані послуги і для інших власників тягачів, бо розуміємо, що далеко не всі мають місце для діагностики і ремонту транспорту в Києві, де представлений один з найвищих транспортних потоків в країні. Тому наш СТО тягачів постійно користується попитом серед різних водіїв з усієї країни і навіть з-за кордону.

Для того, щоб скористатися нашими послугами, будь то СТО тягачів або автостоянка, Вам просто необхідно приїхати до нас в будь-який день тижня з 8 до 20 годин, але ми рекомендуємо ще, по можливості, попередньо зателефонувати нам, щоб уточнити всі деталі заздалегідь.


Незважаючи на те, що ми не обмежені лише послугами СТО тягачів, але у нас Ви можете розраховувати на отримання тільки професійних послуг, так як ми постаралися створити максимально професійну ремонтну команду. І переконатися в цьому Ви зможете самостійно, якщо вирішите відвідати наш сервіс.

А крім СТО тягачів у нас Ви можете знайти ще й автомийку, яка також нерідко потрібно автомобілям, особливо після тривалих трансферів, коли машина перебувала в дорозі кілька тижнів або потрапила в погані погодні умови в дорозі.