shapka_top.jpg

Напівпричіп ремонт Київ

напівпричіп ремонт КиївНапівпричіп здати в ремонт (Київ) можна на наше СТО, яке знаходиться в Броварах. «Кіма» рада запропонувати ряд хороших послуг для Вашого вантажного автомобіля. До нас не раз приїжджають водії вантажівок, фур і напівпричепів для ремонту і діагностики. У Києві не так вже й багато таких СТО, які б обслуговували фури або схожий габаритний транспорт. З огляду на те, що зараз столиця переобтяжена транспортом, «Кіма» радить Вам лагодити свій напівпричіп (ремонт Київ) під Києвом, в Броварах.

Фірма «Кіма» недалеко знаходиться від Києва, всього лише в кількох хвилинах їзди. Своїм автомобілем Ви швидко доберетеся до нас, просто зателефонуйте заздалегідь і повідомте про те, що у Вас є напівпричіп (ремонт Київ), якому потрібен хороший майстер.

У нас не бракує майстерних рук, тому, Ваш автомобіль буде в цілковитій безпеці будьте в цьому впевнені. Просто приїжджайте в Бровари та наберіть нас за телефонами, щоб ми могли підготувати відповідний інструмент на Ваш напівпричіп (ремонт Київ). Цікавитесь, як буде проходити ремонт Вашого автозасобу? Ви можете спостерігати за роботою наших майстрів, підказувати, запитувати та одержувати консультацію. У Вас зламався напівпричіп (ремонт Київ)? Тоді ласкаво просимо на «Кіма». Ми не разлагодили такого роду великі авто, і кожен раз ми вдало повертали полагоджений автомобіль його власнику.

Хочете, щоб Ваш напівпричіп (ремонт Київ) продіагностували майстри
фірми «Кіма»? Тоді заплануйте поїздку в Бровари на наше СТО.